Fișe medicale pentru Siguranța Circulației, Permise de Conducere și Permise Port-armă

 

Avizari medicale pentru obtinerea carnetului de conducere:

LUNI, MIERCURI : 16:30-18:00 NU NECESITA PROGRAMARE IN PREALABIL.

Candidatii se vor prezenta inainte de 16 :30 pentru inregistrare.

 

Acte necesare:

  • Buletin / carte de identitiate
  • Adeverinta medicala de le medicul de familie

 

In cadrul serviciului de AVIZARE COMPLETA A FISEI MEDICALE AUTO NECESARA PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE si a reinnoirii vizei medicale, CONVEST MEDICAL  va ofera:

Avize medicale pe toate specialitatile (Medicina interna, Chirurgie, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie, ORL, Pneumologie)

Incheierea fisei medicale de catre medicul coordonator si stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica Brasov si recunoscuta de catre Serviciul Politiei Rutiere Brasov

IMPORTANT: Pentru confortul clientilor nostri, am reunit toate specialitatile medicale necesare pentru completarea fisei auto in cadrul aceluiasi program (comisie de medici examinatori). Astfel, nu veti fi nevoiti sa pierdeti mai multe zile sau sa va deplasati la mai multe cabinete medicale din oras. Fisa medicala va este eliberata pe loc, dupa efectuarea examinarilor.

Atentie! Reamintim clientilor nostri ca adeverinta medicala trebuie vizata de catre medicul de familie inainte de a efectua examinarile de specialitate.

Legislatia în vigoare impune ca pentru obtinerea permisului de conducator auto de toate categoriile si pentru permisele de port-arma, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic.

 

Convest Medical  executa în regim rapid toate examinarile medicale clinice si paraclinice necesare eliberarii fisei medicale auto si de port-tarma precum si încheierea acestora. Fisa de aptitudine medicala mai este necesara si la preschimbarea permisului de conducator auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere. Fisa medicala auto are valabilitate de 1 an de zile de la eliberarea ei .

Fisa medicala pentru obtinerea permisului de port-arma este necesara vânatorilor si paznicilor de la societatile de paza şi protecţie precum şi oricărei persoane care doreşte să deţină şi să utilizeze arme de foc.

 

ATENTIE: Achitarea taxei de examinare nu înseamna automat si primirea avizului de aptitudine, acesta fiind eliberat in urma examinarilor efectuate la Convest Medical, doar daca medicii specialisti considera ca va încadrati în normele medicale impuse de legislatie.

 

model fisa medicala brasov